Om projektet

Projektet om kønssygdomme er blevet lavet til et skole projekt i 9. klasse. Denne hjemmeside er opsat og udarbejdede af Rasmus M, med idéer og tekster fra Jacob R. Udover denne hjemmeside består vores projekt af et powerpoint show, manuskrift og en problem formulering.

Karakter for projektet: 4

Logbog

Mandag d. 29 november 2010 - kl. 8:15 - Hasselager Skole
Vi mødtes i skolen, for at begynde på vores projekt uge, hvor vores emne er kønssygdomme. Vi mødte mandag uden en præcis plan for, hvad vi ville gøre den følgende dag. Allerede mandag kommer vi godt igang med vores manuskrift og power-point til fremlæggelsen. Vores problem mandag, var lige at komme igang og finde det rette vi skulle skrive. Vi brugte meget af tiden mandag til at søge efter billeder og tekst på google. Vi fandt også ud af at der var flere kønssygdomme end vi lige troede. Vi vidste der fandtes AIDS/HIV, Klamydia, Kønsvorter, Herpes, Syfilis og Gonoré. Vi planlagde at vi tirsdag ville begynde at skrive tekst til vores power point og forsætte på vores manuskrift.

Tirsdag d. 30 november 2010 - kl. 8:15 - Hasselager Skole
Vi mødtes oppe på skolen tirsdag for at begynde på at lave vores hjemmeside. Vi brugte en del tid på at finde ud af helt præcis hvordan hjemmesiden skulle se ud. Cirka kl. 10, fandt vi ud af hvordan det skulle se ud. Vi forsatte på manuskript og PowerPoint de sidste timer af dagen. Da dagen var ved og slutte var vi godt i gang med hjemmesiden. Vi sagde at vi skulle forsætte med hjemmesiden og vente lidt med PowerPoint og manuskript.

Onsdag d. 1 december 2010 - kl. 8:15 - Hasselager Skole
Vi mødtes onsdag morgen på skole og vi forsatte med hjemmesiden. Vi skrev om de forskellige sygdomme der var og skrev dem ind på hjemmesiden. Vi fik også lagt en video ind på forsiden "Kun med kondom", fordi kondom er det eneste prævention der beskytter mod kønssygdomme. Vi nåede ikke alle kønssygdomme oppe på skole så vi sagde at vi kunne skrive de sidste der hjemme. Vi havde også snakkede om at om torsdagen skulle vi måske hjem til en og arbejde.

Torsdag d. 2 december 2010 - kl. 8:15 - Hasselager Skole
Torsdag morgen sad vi oppe på skolen i tre timer, derefter valgte vi at tag hjem til Rasmus M, og arbejde videre. Vi blev færdigt med PowerPoint, og vi havde bestemt at lave manuskriptet færdigt. Vi havde fundet en quiz som vi synes kunne være sjovt og vi satte den ind på hjemmesiden. Vi arbejdede helt til kl. 17. og vi var kommet ret langt, vi havde også bestemt at vi skulle skrive noget mere derhjemme.

Fredag d. 3 december 2010 - kl. 8:15 - Hasselager Skole
Fredag morgen havde vi skrevet manuskriptet færdigt og havde også skrevet om prævention på hjemmesiden, vi lagde det ind på hjemmesiden og er godt i gang.